Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Huuhteluaine Lumme Syreeni

  2,60  sis. alv

  Kaipaavatko liinavaatteesi pesun yhteydessä pehmentävää huuhteluainetta, mutta monissa tuoksu on liian päällekäyvä?

  Lumme Syreeni -huuhteluaineen tuoksu on ihastuttava mutta niin mieto, että et tunne nukkuvasi esanssimeressä. Riittoisasta tiivisteestä riittää moneen pesuun. Muovipussipakkaus on helppo hävittää käytön jälkeen.

  Kuten Lumme-tuotesarja muutoinkin, myös tämä tuote on Vegan- merkitty.

 • Kirjopyykki Lumme Merituuli 1500ml

  8,60  sis. alv

  Lumme Merituuli Kirjopyykissä on pehmeä ja miellyttävä merellinen tuoksu. Se on hellävarainen pyykin väreille pesten silti tehokkaasti alhaisimmissakin lämpötiloissa.

  Tuote on fosfaatiton, zeoliititon, säilöntäaineeton, väriaineeton ja biologisesti hajoava. Tiiviin koostumuksen ansiosta yksi pakkaus riittää noin 42 pesuun (pehmeä vesi).

   

 • Paikanvaraus

  Pyykinpesunesteet Lumme

  6,70  sis. alv

  Pakkauskoko 750ml. Lumme haluaa helpottaa kestävämpien valintojen tekemistä arjessa. Haluamme sinun tuntevan, että teet hyvän valinnan sekä kodillesi että planeetallemme valitessasi Lumme-tuotteet. Tarjoamme laajan valikoiman ympäristötietoisia ja tehokkaita tuotteita, jotka puhdistavat kotisi ja vaatteesi. Kaikilla tuotteilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki tai Bra Miljöval -ympäristömerkki, ja osa pakkauksista on valmistettu kierrätysmuovista ja -kartongista. Monilla tuotteilla on myös…