Näytetään tulokset 1–12 / 24

 • Amppelinaru 120cm 4Living

  3,70  sis. alv

  Kaunis puuhelmin koristeltu juutista valmistettu naruamppeli.

  Parhaimmillaan halkaisijaltaan noin 15 cm ruukkujen kanssa.

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Fiskars Solid lehtiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Iso harava suurilla nurmikkoalueilla työskentelyyn. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.

  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen muoto estää tikkuja ja lehtiä jäämästä kiinni.  Fiskarsin artikkelinumero 1014915.

 • Fiskars Solid monitoimiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Fiskars Solid™ yleisharavan lapa on perustyökalu nurmikon perustamiseen ja maan tasoittamiseen ennen kylvämistä.  Sopii sekä pitkän heinän haravointiin että pintamaan, hiekan ja mullan tasoittamiseen ennen kylvämistä sekä kylvösten tiivistämiseen, 12 piikkiä. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

 • Fiskars Solid varsi

  12,90  sis. alv

  Varsi tukevalla kiinnitysmekanismilla haravoiden lapaosille.

  Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä. Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

  Varren päässä ripustusreikä tuotteen varastointiin.

  Tuote vain myymälästä noudettuna, tai lähialuekuljetuksella. 

 • Hallaharso 16m2

  4,20  sis. alv

  Hallaharsolla suojaat herkät, nuoret kasvit hallalta, kovalta sateelta ja tuulelta sekä tuhoeläimiltä. Hallaharson tarkoitus on ensisijaisesti pidentää kasvukautta alkukeväästä ja syksyllä, joten poista se kun lämpötilat ovat selvästi plussalla ympäri vuorokauden. Harso ehkäisee myös kosteuden haihtumista kasvien pinnasta, joten sen käyttö kasvun alkuvaiheessa parantaa myös kasvia ympäröivää mikroilmastoa.

  Harso on kestävää kuitukangasta, joten oikein varastoituna se kestää käyttöä useita vuosia.

  Valmistettu Euroopassa.

  Koko 8 m2 (1,6*5m).

   

 • Helpy puutarhakärry 50 l

  38,90  sis. alv

  Tässä työstään valittamaton puutarhaorja!  Helpyllä voit joko kuljettaa kaikki tarvitsemasi kerralla esim. istutuspaikkaan, tai käyttää sitä säilytyspisteenä. Työvälineitä ja hansikkaita varten Helpyssä on omat ripustustapit. Kevyt kärry on helppo liikutella, ja tukevat muovipyörät helpottavat kuljettamista. Kärryn vetoisuus on 50 l ja se kuljettaa nöyrästi jopa 60 kg taakan.

 • Istutushara Habitat Epoca

  4,70  sis. alv

  Kolmipiikkinen istutushara . Työkalu on valmistettu erittäin kestävästä, paksusta muovista. Varren päässä on reikä helpottamassa tuotteen ripustamista. Valittavana kolme väriä: musta, oliivinvihreä ja savunharmaa.

  Koko 20,0 X 9,5 X 39,0.

 • Istutuskaira

  6,90  sis. alv

  Istutuskairalla istutat helposti niin kukkasipulit, siemensipulit kuin perunatkin. Metallisen kairan ulkokyljessä on mitta-asteikko, jonka avulla on helppo tarkastaa oikea istutussyvyys. Kädensija muovia.

   

 • Istutuslapio Habitat Epoca kapea

  4,70  sis. alv

  Erittäin terävä ja kapea istutuslapio, jonka lavassa on kätevä mittataulukko. Työkalu on valmistettu erittäin kestävästä, paksusta muovista. Varren päässä on reikä helpottamassa tuotteen ripustamista. Valittavana kolme väriä: musta, oliivinvihreä ja savunharmaa.

  Tuotteen koko 20,0 X 9,5 X 39,0.

   

 • Istutuslapio Habitat Epoca leveä

  4,70  sis. alv

  Leveä, erittäin terävä istutuslapio . Työkalu on valmistettu erittäin kestävästä, paksusta muovista. Varren päässä on reikä helpottamassa tuotteen ripustamista. Valittavana kolme väriä: musta, oliivinvihreä ja savunharmaa.

  Samassa tuoteryhmässä myös kapea istutuslapio mittataulukolla sekä hara.

   

 • Istutuslapio ja -hara

  3,90  sis. alv

  Muovinen, musta istutuslapio ja hara samassa paketissa.

  Istutuslapion kauhaosassa kätevä mitta-asteikko. Leveä kauha tekee työskentelystä tehokasta. Harassa neljä piikkiä. Sekä haran että istutuslapion päässä on lenkki ripustamista varten ja varressa peukun paikka, josta saa pitävän otteen.