Näytetään tulokset 1–12 / 29

 • Ampiaiskarkotin WazzzpAway

  16,50  sis. alv 24%

  Meinaavatko ampparit asettua taloksi? Huijaa ne muualle tekopesän avulla. Ampiaisten reviiri on noin 30 m, joten ne eivät rakenna pesää jo varatulle alueelle. Helppo, myrkytön ja väkivallaton konsti päästä eroon tunkeilevista ja kiukkuisista vuokralaisista. Verraton esim. parvekkeella!

 • Griino nurmikon paikkausseos 0,5 kg

  6,50  sis. alv 24%

  Griino-nurmikkoseokset on suunniteltu Suomen olosuhteita varten. Lajikkeet ovat paitsi talvenkestäviä, myös matalakasvuisia. Siksi nurmikon leikkuuta ei tarvitse tehdä niin usein. Sopivin nurmikkoseos valitaan kasvupaikan ja nurmikon käyttötarkoituksen mukaan.

  Griino Nurmikon paikkausseoksen sisältö: 80 % punanata Maxima 1 / Corail, 10 % niittynurmikka Geronimo, 10 % englanninraiheinä Esquire.

  S.G. Nieminen Oy.

 • Hallaharso

  2,70  sis. alv 24%

  Hallaharsolla suojaat herkät, nuoret kasvit hallalta, kovalta sateelta ja tuulelta sekä tuhoeläimiltä. Hallaharson tarkoitus on ensisijaisesti pidentää kasvukautta alkukeväästä ja syksyllä, joten poista se kun lämpötilat ovat selvästi plussalla ympäri vuorokauden. Harso ehkäisee myös kosteuden haihtumista kasvien pinnasta, joten sen käyttö kasvun alkuvaiheessa parantaa myös kasvia ympäröivää mikroilmastoa.

  Harso on kestävää kuitukangasta, joten oikein varastoituna se kestää käyttöä useita vuosia.

  Valmistettu Euroopassa.

  Koko 8 m2 (1,6*5m).

   

 • Helpy puutarhakärry 50 l

  38,90  sis. alv 24%

  Tässä työstään valittamaton puutarhaorja!  Helpyllä voit joko kuljettaa kaikki tarvitsemasi kerralla esim. istutuspaikkaan, tai käyttää sitä säilytyspisteenä. Työvälineitä ja hansikkaita varten Helpyssä on omat ripustustapit. Kevyt kärry on helppo liikutella, ja tukevat muovipyörät helpottavat kuljettamista. Kärryn vetoisuus on 50 l ja se kuljettaa nöyrästi jopa 60 kg taakan.

 • Hyönteisverkko-vuodekatos

  15,60  sis. alv 24%

  Elä prinsessoiksi ja ota päikkärit riippukeinussa tai nuku yösi ilman ininää ja surinaa. Antibit hyönteisverkko-vuodekatos ylettyy yhden hengen sängyn tai parivuoteen ympärille.

  Katos ripustetaan lenkistä kattoon. Ripustusrenkaan halkaisija on 63 cm, katosverkon alareunan halkaisija 380 cm ja korkeus 250 cm. Pakkaus sisältää kankaan, kehikon, ripustusrenkaan sekä kattoon tarkoitetun kiinnityskoukun.

   

 • iQbana Iseo termoruukku

  9,90  sis. alv 24%

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  3,2 l laakean mallinen ruukku, joka käy hyvin esim. amppeliksi.

  Halkaisija 25,5cm , korkeus 13 cm.

 • iQbana Milano termoruukku

  24,20  sis. alv 24%

  IQbana on ruukku, joka  suojaa kasvisi niin kuumuudelta kuin pakkaseltakin. Se on mitä mainioin talvettamisruukku, ja kesän helteillä se puolestaan suojelee juuristoa kuumalta. Koska IQbana on valmistettu erittäin kestävästä ja UV-suojatusta materiaalista, se kestää vuodesta toiseen tyylikkäänä. Se ei naarmuta muita pintoja, kestää kolhut eikä murru pakkasessa.

  20 l ruukku

  Ulkomitat Ø 25 cm alaosa, Ø 38 cm yläosa , korkeus 38 cm.

 • Juutti-varjostuskangas

  8,90  sis. alv 24%

  Kaunis, rustiikkinen ja hengittävä juuttikangas kasvien suojaamiseksi kuivattavalta kevätilmalta. Juutti on luonnonmateriaali, jota käytetään myös sisustuksessa ja askartelussa.

  Koko 4 m2 (1,20*3,33m).

 • Kaarituki lavakauluksen peiteharsolle

  6,40  sis. alv 24%

  Kätevä kaarituki lavakauluksen suojaharsoa tai -verkkoa varten. Kaaren leveys on 80 cm, korkeus 45 cm. Kaari tuetaan lavakauluksen reunoja vasten, ja harson/verkon voi kiinnittää tukeen pyykkipoikien tai nipsujen avulla. Käy 60*80  ja 80*120 cm lavakauluksiin.  2 kaarta / pkt.

 • Kivikori 30*30*30

  14,30  sis. alv 24%

  Kivikorerilla voi tehdä puutarhaasi erilaisia kivikoristeita, aitoja ja tilanjakajia. Se käy myös vaikkapa köynnöskasvien kehikoksi; laita pohjalle kauniita luonnonkiviä tai koristekiviä, köynnöskasvi ruukussaan niiden päälle ja anna kasvin kietoutua kivikorin ympärille. Uniikki ja kaunis kukka-asetelma!

   

   

   

 • Kuorikate 50 l Biolan

  7,90  sis. alv 24%

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Lavakauluksen aluskangas

  2,70  sis. alv 24%

  Suojaa lavakauluksen istutukset rikkaruohoilta! Valmiiksi muotoon ommeltu kangas estää niiden kasvun kauluksen istutusten joukkoon. Koko 80*120*20 cm.

  Polypropeiinia n. 70 g/m2.