Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Huminalanka linnunpelätin

  7,90  sis. alv

  Huminalangan avulla torjut linnut, jänikset ja muut tuhoeläimet myrkyttömästi ja turvallisesti. Huminalanka värisee ja humisee tuulessa tavalla, jota linnut eivät voi sietää. Linnut eivät totu huminalankaan, koska sen ääni ja liike vaihtelevat. Kokeile myös laiturin ja terassin suojaamiseen!

  Huminalanka myydään 30 m keloissa. Pakkauksen takapuolella on ohjeet käyttöä varten.

 • Linnunpelätin sydän Tarmo

  2,90  sis. alv

  Värikäs ja kaunis sydämen muotoinen linnunpelätin puutarhaan. Toimii myös koristeena.

  Sydän ripustetaan naruun roikkumaan vapaasti, ja se välkehtii väriään pyöriessään.

 • Linnunpelätinpöllö

  4,35  sis. alv

  Kiiltävä, kilisevä ja heijastava pöllön muotoinen linnunpelätin pitää räkätit pois ryytimaalta ja lokit laiturinnokasta!

  Pöllö toimii pelotteena monella tapaa; se on kevyt, joten se heiluu pienessäkin ilmavirrassa, sen pinta väikkyy auringonvalossa, keltaiset silmät ovat kuin oikeat pöllön silmät ja sen alaosassa roikkuvat kulkuset kilisevät tuulessa. Mukana on naru ripustusta varten. Pöllön korkeus on 45 cm ja leveys 22 cm.

  Vinkki: pöllö pitää tehokkaasti myös ampparit pois grillipaikan läheisyydestä – ne kun tuppaavat välillä olemaan hiukan tunkeilevaisia.

   

 • Spiraalilinnunpelätin 3 kpl

  4,20  sis. alv

  Tehokas spiraalilinnunpelätin toimii samalla puutarhan koristeena. Se heiluu pienessäkin tuulenvireessä, ja aurinko saa värit heijastamaan kauniisti valoa. Pelättimissä on mukana joustava kiinnitysnaru. 3 kpl /pkt.