Näytetään tulokset 1–12 / 13

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv 24%

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Bensiini Teho+ 2T

  24,90  sis. alv 24%

  Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Bensiini Teho+ 4T

  24,90  sis. alv 24%

  Teho+ 4T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (ruohonleikkurit, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 4-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 4T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Fiskars Solid lehtiharavan lapa

  12,90  sis. alv 24%

  Iso harava suurilla nurmikkoalueilla työskentelyyn. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.

  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen muoto estää tikkuja ja lehtiä jäämästä kiinni.  Fiskarsin artikkelinumero 1014915.

 • Fiskars Solid monitoimiharavan lapa

  12,90  sis. alv 24%

  Fiskars Solid™ yleisharavan lapa on perustyökalu nurmikon perustamiseen ja maan tasoittamiseen ennen kylvämistä.  Sopii sekä pitkän heinän haravointiin että pintamaan, hiekan ja mullan tasoittamiseen ennen kylvämistä sekä kylvösten tiivistämiseen, 12 piikkiä. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

 • Fiskars Solid varsi

  12,90  sis. alv 24%

  Varsi tukevalla kiinnitysmekanismilla haravoiden lapaosille. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä. Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Aluminiinivarsi.  Varren päässä ripustusreikä tuotteen varastointiin.

 • Helpy puutarhakärry 50 l

  38,90  sis. alv 24%

  Tässä työstään valittamaton puutarhaorja!  Helpyllä voit joko kuljettaa kaikki tarvitsemasi kerralla esim. istutuspaikkaan, tai käyttää sitä säilytyspisteenä. Työvälineitä ja hansikkaita varten Helpyssä on omat ripustustapit. Kevyt kärry on helppo liikutella, ja tukevat muovipyörät helpottavat kuljettamista. Kärryn vetoisuus on 50 l ja se kuljettaa nöyrästi jopa 60 kg taakan.

 • Letkuteline 60 m letkulle

  7,90  sis. alv 24%

  Älä anna kasteluletkun luikerrella pitkin pihaa, vaan kierrä se sievästi telineelle. Metalliseen, mustaan telineeseen mahtuu peräti 60 m letku. Telineen kiinnittämistä varten siinä on ruuvien rinkulat valmiina.

 • Metallinen lehtikomposti

  20,90  sis. alv 24%

  Vihreään teräslangasta tehtyyn kompostihäkkiin keräät siististi lehdet ja risut. Häkki käy myös pieneläinaitaukseksi. Koko 90*90*70 cm.

 • Paineruisku Epoca 16 l

  66,30  sis. alv 24%

  Laadukas Italialainen reppuruisku isompienkin alojen käsittelyyn. Säädettävien hihnojen avulla ruiskua on helppo kantaa selässä. Manuaalinen pumppu toimii molempikätisesti, iso suuaukko mahdollistaa helpon täytön.

 • Petkele

  21,50  sis. alv 24%

  Pihan perustyökalu, jolla lähtee jäät rappusilta ja kuoret puusta. Teräosan leveys 20,5 cm, petkeleen pituus 146 cm.

 • Saavinsuoja 120 cm

  15,30  sis. alv 24%

  Saavinsuojus vaijerireunalla. Pyöreän verkon halkaisija 120 cm.