Näytetään tulokset 1–12 / 33

 • Äyskäri

  3,70  sis. alv

  Legendaarinen oranssi äyskäri!

  Kaikille veneilijöille tuttu veneen tyhjennyksen apuväline. Kätevä myös esimerkiksi hiekoitukseen talvisin, talleilla rehun annosteluun ja  erinomainen myös mullan käsittelyyn.

  Äyskäri on valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista, jolloin sitä voi käyttää huoletta elintarvikkeiden kanssa.Sisäosassa on mitta-asteikko, josta näkee helposti annoksen tilavuuden. Aidon kotimaisen äyskärin tunnistaa Avainlippu-tarrasta!

 • Bensiini Teho+ 2T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Bensiini Teho+ 4T

  24,90  sis. alv

  Teho+ 4T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 4-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (ruohonleikkurit, moottorikelkat jne).

  Se on erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja siksi se on lähes hajuton. Teho+  sisältää 2% synteettistä 4-tahtimootoriöljyä, joten se sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 4T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

 • Fiskars Solid lehtiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Iso harava suurilla nurmikkoalueilla työskentelyyn. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.

  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen muoto estää tikkuja ja lehtiä jäämästä kiinni.  Fiskarsin artikkelinumero 1014915.

 • Fiskars Solid monitoimiharavan lapa

  12,90  sis. alv

  Fiskars Solid™ yleisharavan lapa on perustyökalu nurmikon perustamiseen ja maan tasoittamiseen ennen kylvämistä.  Sopii sekä pitkän heinän haravointiin että pintamaan, hiekan ja mullan tasoittamiseen ennen kylvämistä sekä kylvösten tiivistämiseen, 12 piikkiä. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä.  Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.

 • Fiskars Solid varsi

  12,90  sis. alv

  Varsi tukevalla kiinnitysmekanismilla haravoiden lapaosille. Fiskars Solid™ -sarjan tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä. Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön.  Aluminiinivarsi.  Varren päässä ripustusreikä tuotteen varastointiin.

 • Helpy puutarhakärry 50 l

  38,90  sis. alv

  Tässä työstään valittamaton puutarhaorja!  Helpyllä voit joko kuljettaa kaikki tarvitsemasi kerralla esim. istutuspaikkaan, tai käyttää sitä säilytyspisteenä. Työvälineitä ja hansikkaita varten Helpyssä on omat ripustustapit. Kevyt kärry on helppo liikutella, ja tukevat muovipyörät helpottavat kuljettamista. Kärryn vetoisuus on 50 l ja se kuljettaa nöyrästi jopa 60 kg taakan.

 • Hiekoitusmurske 25 l, Biolan

  6,90  sis. alv

  Pitävä, kevyt ja helppokäyttöinen Biolanin hiekoitusmurske on talven luottokumppani. Murske on savesta valmistettu luonnontuote, ja kun talven liukkaus on jäänyt taakse, mursketta voi hyödyntää puutarhan rakenteissa ja ruukkujen salaojistuksessa. Suositeltava tuote esim. mökkipihojen kasvimaiden pohjalle, koska se imee itseensä vettä ja luovuttaa sitä kasveille.

 • Hiekoitussepeli

  7,50  sis. alv

  Tämä on sitä itseään, sepelimurskaa. Käytetään jäiselle pihamaalle, liukkaille rappusille ja kukkamaan ja -ruukkujen salaojitukseen. Kotimainen luonnontuote. Säkki n. 20 kg.

 • Huomiokyltti “Alueella tallentava kameravalvonta”

  4,50  sis. alv

  Jos alueellasi on kameravalvonta, siitä tulee selkeästi ilmoittaa.

  Tällä keltaisella muovikyltillä kerrot, että “Alueella tallentava kameravalvonta”. Tekstin lisäksi kyltissä on valvontakameran kuva. Kyltin kulmissa on valmiina kiinnitysreiät.

 • Jätesäkki 150 l, vahva

  5,30  sis. alv

  150 l jätesäkki. Koko 75 x 115 cm. Vahvuus 55 micronia. Extra strong. Kierrätysmuovia. 10 kpl/rll.

 • Jätesäkki 200 l, erikoisvahva

  7,10  sis. alv
  200 l sininen jätesäkki, 10kpl/rulla. Säkin koko: 800 x 1250 x 0,055 mm.
  Kierrätysmateriaalista valmistettu erikoisvahva monikerros jätesäkki kovaan käyttöön. Puhkaisu- ja repäisylujuudeltaan ylivertainen. Säkissä tuplasaumaus.