Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Kelta-ansa

  13,90  sis. alv

  Tässä on apuväline kaikkien ei-toivottujen hyönteisten torjuntaan. Keltaiset liima-ansat houkuttelevat hyönteiset luontaisesti luokseen, jolloin ne tarrautuvat niiden myrkyttömään liimaan. On muuten tepsivä konsti myös niiden iänikuisten keittiön kuokkavieraiden, banaanikärpästen, poistamiseen!

 • Kuorikate 50 l Biolan

  5,90  sis. alv

  Biolan Kuorikate on puhtaasta havupuun kuoresta valmistettu katemateriaali ja maanparannusaine. Se ei sisällä jäämiä torjunta-aineista eikä haitallisista kemikaaleista. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä sekä ehkäisee rikkakasveja ja pitää sadon puhtaana. Koska kuorikate hajotessaan käyttää typpeä, on kasveille annettava hieman normaalia runsaampi lannoitus.

  HUOM! Ainoastaan lähialuetoimitukset tai nouto myymälästä, ei lähetetä rahtina. 

   

 • Provanto tuhohyönteisten torjunta-aine

  16,20  sis. alv

  Älä anna öttiäisten tuhota viherkasvejasi! Provanto spray on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen spray, joka suojaa kasvejasi jopa 8 viikkoa tuhohyönteisiltä. Se leviää kasvin nestekierron mukana koko kasviin ja suojaa sitä.

  1 litran käyttövalmis pullo.

 • Rungonsuojaverkko

  3,70  sis. alv

  Estä jyrsijöiden ja sorkkaeläinten terrori puuntaimia kohtaan suojaamalla runko verkolla. Muoviverkko on valmiiksi rullalle muotoiltu, ja se riittää halkaisijaltaan maksimissaan 9 cm rungolle. Verkon korkeus 55 cm, leveys 35 cm.

  2 kpl/pkt.