Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Kastelupistooli 9 toimintoa

  11,50  sis. alv 24%

  Metallirakenteinen kastelupistooli, josta löytyy 9 erilaista suihkutoimintoa, sekä lukitus jatkuvaan aukipitoon pitkäaikaisempia kasteluja varten.  Kädensija on ergonomisesti pehmustettu. Kastelupistoolilla voit suihkuttaa sekä kylmää että lämmintä vettä. Pikaliittimen urosliitäntä. Sopii yhteen muiden valmistajien tuotteiden kanssa.

 • Letkuteline 60 m letkulle

  7,90  sis. alv 24%

  Älä anna kasteluletkun luikerrella pitkin pihaa, vaan kierrä se sievästi telineelle. Metalliseen, mustaan telineeseen mahtuu peräti 60 m letku. Telineen kiinnittämistä varten siinä on ruuvien rinkulat valmiina.

 • Muovinen vesikauha 2 l

  4,50  sis. alv 24%

  Monikäyttöinen muovikauha. Kestävä ja pitkäikäinen. Kauhassa on kätevä kaatonokka. Kauha on elintarviketestattu, käy juomavedelle.

  Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

 • Paikanvaraus

  Paineruisku 1,25 l

  8,30  sis. alv 24%

  Paineruiskupullo 1,25 l. Näppärän kokoinen paineruisku sopii esim. vaatteiden kostutukseen tai kukkien sumutukseen.

 • Paineruisku Epoca 16 l

  66,30  sis. alv 24%

  Laadukas Italialainen reppuruisku isompienkin alojen käsittelyyn. Säädettävien hihnojen avulla ruiskua on helppo kantaa selässä. Manuaalinen pumppu toimii molempikätisesti, iso suuaukko mahdollistaa helpon täytön.

 • Paineruisku Epoca 5 l

  35,20  sis. alv 24%

  Laadukas italialainen paineruisku. Ruiskuun kuuluu 45 cm jatkovarsi.

 • Paineruiskupullo Vefi Garden 5 l

  23,70  sis. alv 24%

  5-litraisen paineruiskun avulla suihkutat puhdistusaineen terassille, katolle tai seinälle tai sumutat pihan kasvit.

 • Puutarhakannu vihreä 10 l

  5,90  sis. alv 24%

  Plastexin 10 litran perinteinen vihreä kastelukannu. EKO- kastelukannun sihtisuppilo jakaa veden tasaiseksi suihkuksi, jolloin herkätkään kasvit eivät vahingoitu. Irrotettava suppilo on helppo pitää puhtaana.

  Kannu on valmistettu kierrätysmuovista Suomessa. Se on myös elintarvikekelpoinen, eikä sisällä BPA:ta.

 • Puutarhakannu vihreä 5 l

  5,90  sis. alv 24%

  Plastexin 5 litran EKO- kastelukannu on oiva peli, kun pitää kastella esim. amppelikasveja tai pientä kasvimaata. Sen sihtisuppilo jakaa veden tasaiseksi suihkuksi, jolloin herkätkään kasvit eivät vahingoitu. Irrotettava suppilo on helppo pitää puhtaana.

  Kannu on valmistettu kierrätysmuovista Suomessa. Se on myös elintarvikekelpoinen, eikä sisällä BPA:ta.

 • Sinkkinen kastelukannu

  13,70  sis. alv 24%

  Sinkitty ankannokka-kastelukannnu tuo puutarhaasi tai kotiisi vintagetunnelmaa. Paitsi kaunis, tämä kannu on myös toimiva kastelukannu! Nokan ja kahvan muoto tekevät kastelusta helppoa.

  Sinkkikannua voi käyttää myös rustiikkisena maljakkona; siihen sopivat niin kauniit luonnonkukat, erimalliset oksat kuin vaikkapa hempeät leinikit ja pionit.

 • Sumutinpullo 0,7 l

  2,90  sis. alv 24%

  Laadukas ja suosittu kotimainen ornamenttisumutinpullo moneen käyttöön! Mm. kukille, yrteille, siivoukseen, silitykseen ja ikkunoiden pesuun. Valmistettu Suomessa kierrätysmuovista.

 • Vermikuliitti

  4,30  sis. alv 24%

  Vermikuliitti on luonnonmukainen ja puhdas lämpökäsitelty savimineraali. Se on erittäin ilmavaa ja sillä on hyvä kosteudenpidätyskyky. Koska vermikuliitti on erittäin kevyt, sitä voi käyttää kylvösten kateaineena ja erilaisissa kasvualustaseoksissa. Sen avulla kasvualusta pysyy paremmin kosteana, kuohkeana ja lämpimänä, ja siten se edesauttaa taimien kasvua.

  Pussi sisältää 3 l vermikuliittia.