Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Wonder Grip Aqua -työkäsine

  6,50  sis. alv 24%

  Työhansikas niille, jotka arvostavat käsien kuivana pysymistä.

  Wonder Grip Aqua on täysin vesitiivis mutta joustava ja pitävä, joten se on erinomainen työhansikas märkiin olosuhteisiin – vaikkapa puutarhaan tai venelaiturille. Hansikas on kokonaisuudessaan päällystetty lateksipinnoitteella, jonka alla on tiheä nailonvuori. Sen ansiosta käsine tuntuu miellyttävältä kädessä. Wonder Grip Aqua on elintarvikehyväksytty.

 • Wonder Grip Comfort Advance -työhansikas

  5,90  sis. alv 24%

  Wonder Grip Comfort Advance on erinomainen, anatomisesti muotoiltu työkäsine. Se on  taipuisa ja sopii tarkkuutta vaativiin tehtäviin niin kuivissa kuin märissäkin olosuhteissa. Hansikas on valmistettu pehmeästä ja joustavasta polyesterista, ja sen kämmenpuolella on lateksipinnoite torjumassa kosteutta.

  Wonder Grip Comfort Advance -hansikkaita voit käyttää myös kosketusnäytöllä.

 • Wonder Grip Flex

  5,90  sis. alv 24%

  Laadukas ja ohut työkäsine, jonka kämmenosa on päällystetty nitriilillä. Erinomainen otepitävyys.

 • Wonder Grip Rock&Stone Plus -työkäsine

  8,20  sis. alv 24%

  Tästä kunnon työkäsine erityisen koviin hommiin!

  Rock&Stone Plus -käsineessä on pehmeä, mutta vahva tekninen vuori, joka on suunniteltu tarjoamaan suojaa kylmältä ja kuumalta. Käsineen viiltosuojaluokka on B. Käsineellä on poikkeukselliset kulutuksenkesto-ominaisuudet ja kaksinkertainen suojaus termisiltä vaaroilta.  Erityisen kestävä lateksipinnoite ja peukalon ympäristön parannettu kestävyys takaavat pitkän käyttöiän.
  Rock&Stone on suunniteltu jäljittelemään käden luonnollista muotoa liikkeiden helpottamiseksi ja jatkuvaa käyttöä varten. Siinä on erinomainen tuntoherkkyys ja selkäpuolen 3/4-pinnoite on suunniteltu suojaamaan rystysiä ja sormia.