Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Alfalfa

  4,90  sis. alv

  Alfalfa on todellista superfoodia. Se sisältää karoteenia, runsaasti proteiinia, C-, D-, K-, E- ja B12-vitamiinia. Sen maku on raikas, ja alfalfa sopiikin hienosti leivän päälle tai salaatin osaksi. Kokeile myös lihan tai kalan päällä!

  Alfalfan idut valmistuvat viidessä päivässä, eikä niiden kasvattamiseen tarvita multaa – vesi ja pimeys riittävät.

 • Parsakaali Marathon F1

  4,50  sis. alv

  Parsakaali (Brassica oler. botr. cymosa) Marathon F1.

  Miten olisi itse kasvatettu, maistuva parsakaali?  Tuore parsakaali sisältää rautaa, A-,C- ja K-vitamiinia, folaattia, kaliumia, kalsiumia, fosforia ja kuitua sekä runsaasti proteniinia – se on siis todellista superfoodia! Parsakaalista on ruuanlaitossa moneksi – wokkaamisesta keittoihin ja gratiiniin.

  Marathon on varma- ja runsassatoinen lajike. Se kehittää tiiviin ja pyöreän kerän, josta satoa voi kerätä monta kertaa, sillä sivuversot jatkavat kehittymistä, vaikka pääverso olisi jo kerätty.  Parsakaali viihtyy aurinkoisessa paikassa, ja kasvaa parhaiten hieman savisessa, multaisessa ja kuohkeassa mullassa, mutta myös kevyemmissä maalajeissa.

 • Vuonankaali (eli Mache) Vit, luomu

  4,20  sis. alv

  Vienankaali on mitä mainion vihannes/yrtti! Vienankaalin kauppanimi on mache. Sitä voidaan kasvattaa ympäri vuoden, ja se sisältää kolme kertaa enemmän C-vitamiinia kuin tavallinen lehtisalaatti. Lisäksi siinä on paljon mm. betakaroteenia, foolihappoa, omega 3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.  Todellinen terveyspaukku! Vienankaalta voidaan käyttää tavallisena salaattina tai esim. höyrytettynä.