Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Lilja Asiatic Red

  4,30  sis. alv

  Lilja Asiatic Red on todella syvänpunainen kaunotar, jonka punaisuutta eivät riko edes heteet. Kukkavarren korkeus n. 70 cm.

 • Lilja Asiatic White

  4,30  sis. alv

  Asiatic White on todellinen “liljankukka lumivalkoinen”.  Kukkavarsi on noin 70 cm korkea. Sopii hienosti myös leikkokukaksi ja kukkakimppuihin.

 • Lilja Asiatic Yellow

  4,30  sis. alv

  Asiatic Yellow on kuin puutarhan kultaisena hohtava aurinko! Tämä näyttävä, isohkokukkainen lilja kasvaa noin 70 cm korkeaksi.

 • Lilja La Reve

  5,20  sis. alv

  La Reve on upea, vaaleanpunainen oriental-lilja. Sillä orientaleille tyypillinen, miellyttävä tuoksu. La Reve kasvaa 70-90 cm korkeaksi.

 • Lilja Magic Star

  4,40  sis. alv

  Idänlilja Magic Star on nimensä mukainen – maaginen tähti puutarhassa. Se muistuttaa ilotulitusta, ja kerää taatusti katseet.  Jotta se saa varmasti kaikkien huomion, se kukkii vasta elo-syyskuussa muiden jo lopetellessa kukintaa. Idänliljojen tapaan sillä on voimakas mutta miellyttävä tuoksu.

  Tämä on myös syksyllä intonsa menettävän puutarhurin kukka, sillä idänliljaa ei nosteta talveksi ylös maasta. Päin vastoin: jos olet ruukkukasvattanut sitä kesän, mukulat haudataan syksyllä maahan saamaan kylmäkäsittelyä talven ajan.

 • Lilja Pixie Red

  6,00  sis. alv

  Lilja Pixie Red on erinomaisesti ruukkukasvatukseen sopiva, matalahko lilja. Sen punainen väri tuo hehkua ruukkuistutuksiin niin pihaan, terassille kuin parvekkeellekin.

 • Lilja Sweet Rosy

  4,40  sis. alv

  Lilja “Sweet Rosy” on upea aasianlilja, jonka kukinnosta löytyy monia eri värejä. Kukan keskusta muistuttaa ruusunnuppua, ja terälehtien tyven pisamat tekevät kukasta erityisen eksoottisen näköisen.  Sweet Rosyn tuoksu on miedompi kuin idänliljojen, joten se sopii myös tuoksuille aran puutarhaan.

  Sweet Rosyn kauniit kukat aukeavat 75-100 cm korkeuteen, joten se on todella näyttävä puutarhan kaunotar.

  1 sipuli/pss.

 • Puulilja Anastasia

  6,00  sis. alv

  Puuliljat ovat todella suosittuja puutarhan kaunistajia, eikä suotta! Anastasialla on erityisen kauniit, romanttiset kukat, ja sen varsi kasvaa jopa kaksimetriseksi. Puuliljojen kukinnot ovat tuoksuvia ja kestäviä, ja ne voi istuttaa joko ruukkuun tai maahan. Puutarhan näkyvin paikka kannattaa valita, jotta voi muillekin esitellä tätä kaunotarta.

   

 • Tiikerinlilja Tigriin. Splendens

  6,70  sis. alv

  Tiikerinlilja on miltei kaikille tuttu, sillä se on yksi yleisimmistä suomalaisten puutarhojen liljoista. Tiikerinlilja kukkii noin metrin korkeudessa näyttävin, oranssin kukkasin, joista löytyvät myös ne kuuluisat tiikerin juovat. Erinomainen leikkokukkana.

  Tiikerinliljaa voi jakaa sivusipuleista, mutta usein se lisääntyy myös itsestään.

  Elivoimaiset ja isot mukulat takaavat onnistuneen kukinnan. Muistathan noudattaa istutusohjeita! 2 mukulaa/pss.

 • Tuoksulämpökynttilä Flower Bouquet

  1,30  sis. alv

  Kynttilä kuin kimpullinen kukkia; Flower Bouquet-tuoksulämpökynttilässä tuoksuvat ruusut, leinikit, liljat ja freesiat. Paloaika 3-4 tuntia. Ethän jätä kynttilää palamaan vartioimatta!

  6 kpl/pkt.

 • Varjolilja Martagon Rose

  6,40  sis. alv

  Varjolilja Martagon Rose on Suomessa hyvin tunnettu ja yleinen perenna. Se on kaunis ja ryhmänä kukkiessaan vaikuttavan näköinen kasvi. Varjolilja on helppohoitoinen, sillä sen sipuleita ei nosteta ylös maasta syksyllä, vaan se talvehtii hyvin. Toisinaan se saattaa vaihtaa kasvupaikkaa, mutta hyvän löydettyään viihtyy siinä vuosikausia ja lisääntyy sivusipuleista.

  Varjoliljan miltei mystinen tuoksu tuoksuu erityisesti kesäyössä. Sen sipulien tuoksu puolestaan on niin kitkerä, että niiden sanotaan karkoittavan myyrät koko puutarhasta.