Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Muscari Artis

  Helmililja, helmihyasintti

  0,50  sis. alv 24%

  Helmilija eli helmihyasintti on valtaosalle tuttu kevään kaunokainen. Sen siniset, tiiviit kukat nousevat viimeistään toukokuussa, ja kuivettuaan muuttuvat kiehtovan näköisiksi.

  Helmililjasta on olemassa useita värivaihtehtoja.

  Helmililjat myydään irtosipuleina.

 • Hyasintit sisäkasvatukseen

  5,60  sis. alv 24%

  Kasvata sinäkin joulun hyasintit itse!

  Hyötöön tarkoitettujen hyasinttien sipulit istutetaan multaan tai veteen syyskuusa, kylmäkasvatetaan – ja jouluna ne ovat sopivasti kukassa. Värivaihtoehtoina lila ja pinkki. 3 sipulia/pss.

   

 • Istutuskaira

  6,90  sis. alv 24%

  Istutuskairalla istutat helposti niin kukkasipulit, siemensipulit kuin perunatkin. Metallisen kairan ulkokyljessä on mitta-asteikko, jonka avulla on helppo tarkastaa oikea istutussyvyys. Kädensija muovia.

   

 • Kirjokevättähti

  4,50  sis. alv 24%

  Kaunis kevätkirjotähti kukkii kauniin sinisin, keskeltä vaalein kukin. Se leviää innokkaasti sekä tuottamistaan siemenistä että sivusipuleista, eikä ole kovin tarkka kasvumaansa laadusta.  Voit laittaa kirjokevättähden myös kasvamaan matalaan ruukkuun, jos et halua sen kasvattavan mattoa pihaasi.

  20 sipulia/pss.

 • Kukkasipulilannoite

  8,90  sis. alv 24%

  Sipulikukat tuovat puutarhaan monimuotoista ja värikästä kukkaloistoa. Hornumin kukkasipulilannoite edistää ihastuttavien kukkiesi silmujen muodostumista, ja samalla auttaa herkkien perennoiden kylmänkestävyydessä.

  1,1 l purkki.

 • Myrkkylilja, Colchicum Waterlily

  4,70  sis. alv 24%

  Jos haluat kokeilla jotain uutta ja vähän erilaista, testaa myrkkylilja!

  Myrkkylilja on erittäin kaunis kukka, jonka yksi versioista tunnetaan nimellä Alastonimpi. Se kukkii heti ensimmäisenä syksynään kasvattamatta lehtiä – ne kasvavat vasta seuraavana keväänä. Valoa myrkkylilja vaatii runsaasti.

  Myrkkyliljan erikoisuus on se, että sipulin voi laittaa ikkunalle ilman vettä ja multaa – ja se kukkii jo samana syksynä. Kukinnan jälkeen sipuli istutetaan ulos odottamaan seuraavan vuoden kukintaa. Muista kuitenkin, että koko kasvi on myrkyllinen, joten jos kokeilet sen kasvattamista sisällä, pidä huolta etteivät kotieläimet tai lapset pääse käsiksi sipuliin.

  1 sipuli/pss.

 • Narsissit, pussitetut

  4,20 4,40  sis. alv 24%

  Narsissi on varma merkki keväästä. Useimmiten narsissi yhdistetään pääsiäiseen – siihen aikaanhan sillä on tapana kukkia.

  Narsissit kannatta istuttaa varhaissyksyllä, että ne ehtivät kunnolla juurtua ennen pakkasia.

  Narsisseja on myynnissä niin valmiina pusseina kuin irtosipuleinakin.

 • Lilium oriental Siberica

  Oriental lilja Siberica

  5,40  sis. alv 24%

  Lilja (Lilium oriental) Siberica

  Istuta liljat nyt ja nauti niiden kauniista kukista jo kesäkuusta lähtien!

  Liljat ovat helppohoitoisia, näyttäviä kukkia. Siberica kasvaa 80-150 cm korkeaksi, ja sen kukat ovat myös erinomaisia leikkokukkia. Kukka tuoksuu hyvältä. Istuttamalla liljan syksyllä thermoruukkuun aikaistat sen kasvamista keväällä, ja samalla pidät sen turvassa myyriltä.

  2 sipulia/pss.

   

 • Ruukkunarsissi Tete á Tete

  0,80  sis. alv 24%

  Ruukkunarsissi Tete á Tete on kaikille tuttu kevään ja pääsiäisen istutuksista. Se ilahduttaa muodostamalla nuppuja heti, kun aurinko vähänkin pilkottaa.

  Istuta Tetet matalaan thermoruukkuun, ja aikaistat kasvamista entisestään. Kumppaniksi voit istuttaa lumikelloja, iiriksiä tai muita matalia kasveja.

  Tete á Tete myynnissä irtosipuleina.

 • Idänsinilija

  Scilla, idänsinililja

  0,40  sis. alv 24%

  Scilla siberica, idänsinililja. 

  Scilla on miltei jokaiselle tuttu syvänsininen, matala kukka. Se leviää mielellään kauniiksi matoksi, ja viihtyy hyvin multavassa, läpäisevässä maassa. Keväällä sille on hyvä antaa kasvurauha ja varovasti lannoitetta, niin se tuottaa lisää sipuleita. Scillan kanssa samalle alueelle voi istuttaa muita tehokkaasti leviäviä, matalia kevätkukkia, jolloin ne muodostavat kauniin kokonaisuuden.

  Scillat myydään irtosipuleina.