Näytetään tulokset 1–12 / 16

 • Daaliat eli joriinit

  4,30 7,20  sis. alv

  Daalia, tuo kaikkien perennoiden ykkönen!

  Daaliasta on jalostettu jo niin monta erilaista lajiketta, että osaa ei heti daaliaksi edes tunnista.

  Tänä vuonna valikoimissamme on 39 erilaista daaliaa. Värimaailma on pääosin rakennettu hempeän väristen daalioden varaan, mutta löytyy joukosta toki kirkasta punaista ja keltaista ja syvää purppuraakin. Toivottavasti löydät tästä joukosta omasi – mun suosikki tänä vuonna on tietenkin Zippity Do Da!

   

 • Inkarvillea eli Lähetyssaarnaajankukka

  3,90  sis. alv

  Inkarvillea, Isoinkarvillea (Incarvillea) Pink. Inkarvillea on vaativa kasvatettava, mutta kaunis kukinto korvaa vaivan.

  1 mukula/pss

 • Istutuskaira

  6,90  sis. alv

  Istutuskairalla istutat helposti niin kukkasipulit, siemensipulit kuin perunatkin. Metallisen kairan ulkokyljessä on mitta-asteikko, jonka avulla on helppo tarkastaa oikea istutussyvyys. Kädensija muovia.

   

 • Jaloangervo

  4,20  sis. alv

  Jaloangervo, Astilbe

  Kaunis, vaatimaton ja kestävä jaloangervo on vanha perinteinen perenna, joka kasvaa usein vanhoilla pihoilla pensasmaisena.

 • Kanna

  4,40  sis. alv

  Kanna on näyttävä ja jopa metrin korkuiseksi kasvava upea kukka. Se viihtyy myös ruukkukasvina, ja pitää auringonpaisteesta. Kannan kasvuaika on pitkä verrattuna moneen muuhun sipulikukkaan, mutta se kukkii pitkälle syksyyn saakka.

 • Kukkasipulilannoite

  8,90  sis. alv

  Sipulikukat tuovat puutarhaan monimuotoista ja värikästä kukkaloistoa. Hornumin kukkasipulilannoite edistää ihastuttavien kukkiesi silmujen muodostumista, ja samalla auttaa herkkien perennoiden kylmänkestävyydessä.

  1,1 l purkki.

 • Leinikki, jaloleinikki

  4,90  sis. alv

  Leinikki, raununculus.

  Leinikki on kaunis ja romanttinen perenna, kesäisten kukkakimppujen vakioasukas.

  10 sipulia/pss.

 • Lilja Asiatic Yellow

  4,30  sis. alv

  Asiatic Yellow on kuin puutarhan kultaisena hohtava aurinko! Tämä näyttävä, isohkokukkainen lilja kasvaa noin 70 cm korkeaksi.

 • Neidikki, nerine

  4,30  sis. alv

  Neidikki, Nerine Bowdenii. 

  Erittäin kaunis perenna, jonka kasvurytmi on tavallisesta poikkeava; nerine kasvattaa lehdet alkukesän aikana, ja kukinta alkaa vasta lehtien kuihduttua elo-syyskuussa.

  2 sipulia/pss.

 • Piikkiputki

  4,90  sis. alv

  Piikkiputki (Eryngium) Big Blue.

  Nimestä huolimatta tämä kasvi on hurmaava! Lisäksi se on varsinainen pörräismagneetti, jota rakastavat niin kimalaiset kuin perhosetkin.

  1 mukula/pussi.

 • Pioni

  7,20 8,70  sis. alv

  Pioni (Peonia), puutarhan kuningatar. Toisin kuin monesti luullaan, pioni ei kuitenkaan ole sieltä vaativammasta päästä, jos noudatat istutusohjeita.  Kokeilisitko tänä kesänä?

  1 mukula/pss..

   

   

  1 mukula/pss.

 • Puulilja Anastasia

  6,00  sis. alv

  Puuliljat ovat todella suosittuja puutarhan kaunistajia, eikä suotta! Anastasialla on erityisen kauniit, romanttiset kukat, ja sen varsi kasvaa jopa kaksimetriseksi. Puuliljojen kukinnot ovat tuoksuvia ja kestäviä, ja ne voi istuttaa joko ruukkuun tai maahan. Puutarhan näkyvin paikka kannattaa valita, jotta voi muillekin esitellä tätä kaunotarta.