Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Heinätähti

  3,90  sis. alv 24%

  Heinätähti (Ipheion uniforum) Wisley Blue

  Ihastuttava, matalakasvuinen kukka, yksi kevään ensimmäisiä kukkijoita. Englanniksi sen nimi on osuvasti Kevään tähtikukka. Heinätähden korkeus on 10-20 cm, joten se sopii monenlaiseen puutarhaan, ja erinomaisesti myös ruukkuistutuksiin.

  1 pussi sisältää 15 kpl sipuleita.

   

 • Keisaripikarililja, keisarinkruunu

  8,30  sis. alv 24%

  Keisarinpikarililja hohtaa kuin kultainen kruunu keväällä omissa korkeuksissaan – ei sitä suotta sanota myös keisarinkruunuksi. Tämä näyttävä sipulikasvi toimii samalla suojelijana muille sipulikasveille, sillä sen sipuli tuoksuu niin voimakkaalta, että myyrät pysyttelevät kaukana.

  1 sipuli/pss.

 • Kirjokevättähti

  4,50  sis. alv 24%

  Kaunis kevätkirjotähti kukkii kauniin sinisin, keskeltä vaalein kukin. Se leviää innokkaasti sekä tuottamistaan siemenistä että sivusipuleista, eikä ole kovin tarkka kasvumaansa laadusta.  Voit laittaa kirjokevättähden myös kasvamaan matalaan ruukkuun, jos et halua sen kasvattavan mattoa pihaasi.

  20 sipulia/pss.

 • Koiranhampaat, Erythronium

  4,50  sis. alv 24%

  Koiranhammas on nimestään huolimatta kaunis ja herkkä kukka. Se on kiitollinen kasvatettava, sillä kasvupaikkansa suhteen se ei ole kovinkaan vaativainen. Parhaiten se viihtyy varjon puolella kosteutta pidättävässä maassa. Koska istutussyvyys ei ole kuin noin 5 cm, siitä saa myös kauniin kukan matalaan ruukkuun.

  “Purple King” on koiranhampaan vaaleanpunaisen/lilan sävyinen versio.

  1 juurakko/pss.

 • Lilja Salmon

  Lilja Salmon

  4,50  sis. alv 24%

  Lilja (Lilium asiaticus) Salmon

  Istuta liljat nyt ja nauti niiden kauniista kukista jo kesäkuusta lähtien!

  Liljat ovat helppohoitoisia, näyttäviä kukkia. Salmon kasvaa 80-150 cm korkeaksi, ja sen kukat ovat myös erinomaisia leikkokukkia. Kukka tuoksuu hyvältä. Istuttamalla liljan syksyllä thermoruukkuun aikaistat sen kasvamista keväällä, ja samalla pidät sen turvassa myyriltä.

  2 sipulia/pss.

   

 • Myrkkylilja, Colchicum Waterlily

  4,70  sis. alv 24%

  Jos haluat kokeilla jotain uutta ja vähän erilaista, testaa myrkkylilja!

  Myrkkylilja on erittäin kaunis kukka, jonka yksi versioista tunnetaan nimellä Alastonimpi. Se kukkii heti ensimmäisenä syksynään kasvattamatta lehtiä – ne kasvavat vasta seuraavana keväänä. Valoa myrkkylilja vaatii runsaasti.

  Myrkkyliljan erikoisuus on se, että sipulin voi laittaa ikkunalle ilman vettä ja multaa – ja se kukkii jo samana syksynä. Kukinnan jälkeen sipuli istutetaan ulos odottamaan seuraavan vuoden kukintaa. Muista kuitenkin, että koko kasvi on myrkyllinen, joten jos kokeilet sen kasvattamista sisällä, pidä huolta etteivät kotieläimet tai lapset pääse käsiksi sipuliin.

  1 sipuli/pss.

 • Narsissit, irtosipulit

  0,80  sis. alv 24%

  Supersuositut kevätkukat, trumpettinarsissit, irtosipuleina. 4 eri vaihtoehtoa.

 • Lilium oriental Siberica

  Oriental lilja Siberica

  5,40  sis. alv 24%

  Lilja (Lilium oriental) Siberica

  Istuta liljat nyt ja nauti niiden kauniista kukista jo kesäkuusta lähtien!

  Liljat ovat helppohoitoisia, näyttäviä kukkia. Siberica kasvaa 80-150 cm korkeaksi, ja sen kukat ovat myös erinomaisia leikkokukkia. Kukka tuoksuu hyvältä. Istuttamalla liljan syksyllä thermoruukkuun aikaistat sen kasvamista keväällä, ja samalla pidät sen turvassa myyriltä.

  2 sipulia/pss.

   

 • Ruukkunarsissi Tete á Tete

  0,80  sis. alv 24%

  Ruukkunarsissi Tete á Tete on kaikille tuttu kevään ja pääsiäisen istutuksista. Se ilahduttaa muodostamalla nuppuja heti, kun aurinko vähänkin pilkottaa.

  Istuta Tetet matalaan thermoruukkuun, ja aikaistat kasvamista entisestään. Kumppaniksi voit istuttaa lumikelloja, iiriksiä tai muita matalia kasveja.

  Tete á Tete myynnissä irtosipuleina.