Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Alfalfa

  4,90  sis. alv

  Alfalfa on todellista superfoodia. Se sisältää karoteenia, runsaasti proteiinia, C-, D-, K-, E- ja B12-vitamiinia. Sen maku on raikas, ja alfalfa sopiikin hienosti leivän päälle tai salaatin osaksi. Kokeile myös lihan tai kalan päällä!

  Alfalfan idut valmistuvat viidessä päivässä, eikä niiden kasvattamiseen tarvita multaa – vesi ja pimeys riittävät.

 • Herneenversot, micro greens

  2,90  sis. alv

  Kasvata ihanan vihreitä herneenversoja omalla ikkunalla!

  Herneenversojen siemenet voidaan kasvattaa joko babyleaf- tai microleafasteelle. Babyleafissa kerätään versot ja syödään nuoret lehdet. Microleafissa kerätään vastaitäneestä versosta sekä lehti että varsi.

  Kylvä herneenversojen siemenet multaan ja peitä kevyesti. Pidä kylvös kosteana. Sato on kerättävissä viikossa babyleafina. Käytä raikkaat ja makeat versot leivällä, salaateissa tai keitoissa.

 • Itusekoitus

  4,90  sis. alv

  Erittäin vitamiini- ja mineraalipitoinen sekoitus ituja. Mukana mungopapua, alfalfaa, linssejä, sarviapilaa ja keltasinappia. Raikkaan ja mausteisen makuinen seos on terveellinen ja maukas lisä moniin ruokiin.

  Sekoitus valmistuu kuudessa päivässä, ja se on helppo kasvattaa veden avulla. Multaa ei tarvita!

 • Mungopapu

  4,90  sis. alv

  Ryhdy ituviljelijäksi! Mungopapu on kotoisin Intiasta, ja se on yksi tunnetuimmista iduista. Sitä on käytetty ravintona vuosituhansia, ja se on erittäin monipuolinen ravintokasvi: niitä voi käyttää keitettynä lämpimissä ruuissa, jauhaa jauhoksi tai idättää. Länsimaissa idätys on yleisin käyttötapa.

  Mungopapujen idättäminen on helppoa, eikä siihen tarvita sen enempää valoa kuin multapitoista kasvualustaakaan. Yksinkertaisimmmillaan idätys onnistuu lasipurkin, veden ja pienen palan harsokangasta avulla.