Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Esikasvatusruukut

  2,70  sis. alv

  Esikasvattajan perussetti: 40 kappaletta muovisia 6 cm:n istutusruukkuja.

 • Istutusruukut paperimassasta

  3,50 4,80  sis. alv

  Tee maailmasta hitusen vihreämpi, ja käytä biohajoavia, kierrätyspaperista valmistettuja paperimassaruukkuja.

  Ruukkuja on kahta kokoa.

   

 • Minikasvihuone lavakaulukselle

  28,50  sis. alv

  Suojaa kasvit loppukevään ja alkukesän kylmiltä öitä ja nopeuta kasvun alkua asentamalla kasvihuone lavakauluksen päälle. Kasvihuoneen seinät ovat uv-suojattua pvc:tä, runko metallia ja kulmapalat muovia. Molemmilla pitkillä sivuilla on vetoketjulliset tuuletusaukot.

  Sopii 120*80 cm kokoisille lavakauluksille. Paino 2,2 kg. Toimitetaan kokoamattomana.

 • Minikasvihuone Walk-in

  53,50  sis. alv

  Kevytrakenteinen minikasvihuone kevään ja alkukesän taimikasvatukseen. Kasvihuoneen seinät ovat uv-suojattua polyeteeniä, runko metalia ja kulmapalat muovia. Mukana on neljä metallista ritilähyllyä. Kasvihuone painaa ainoastaan 5,5 kg, joten se on helppo käsiteltävä.

 • Pienoiskasvihuone

  4,00 5,50  sis. alv

  Vefin 18 ruukun kätevä pienoiskasvihuone. Ruukut on nostettavissa pois 6 kpl sarjoina, ja jokaisen ruukun pohjassa on reilu reikä kasteluveden imeytymistä varten. Päälle asetettavassa muovikatossa on tukiholkit, jotka pitävät kannen ja pohjan erossa toisistaan niin, että kasvihuoneen ilma vaihtuu. Näin kosteus pysyy sisällä, mutta multa ei homehdu.

  Kaksi eri kokoa.

 • Sammalnapit

  3,95  sis. alv

  Meneekö multaan istuttaminen aina sotkemiseksi? Kokeile Biolanin Sammalnappeja! Siistiä ja toimivaa. Niitä rakastavat niin yrtit, vihannekset kuin kukatkin. Napin voit laittaa istutusruukkuun tai pienoiskasvihuoneeseen – lisäksi et tarvitse kuin vettä ja siemeniä. Sammalnapissa riittää esikasvatusytyä pitkäksi aikaa, ja siinä kasvaneen taimen voit koulia suoraan istutusruukkuun.

  12 nappia / paketti.

   

 • Turveruukut

  3,20 3,40  sis. alv

  Onko kukkien, yrttien ja vihannesten esikasvatus Sinulle tärkeä askel kohti kevättä? Jiffy- turveruukuissa taimesi pääsevät kasvamaan ilman esteitä, sillä juuret läpäisevät ruukun pinnan eivätkä myttäänny ruukun pohjalle. Ja kun lämpötila sen sallii, istutat kasvin ruukkuineen päivineen maahan tai kasvihuoneeseen, sillä Jiffy on täysin maatuva. Helppoa ja luonnonmukaista!