Hiekkalapio kunnon kaivuuhommiin. Suomessa valmistettu Plastexin hiekkalapio on monenlaiset hiekkalaatikon rakennushommat kestävä työväline perheen nuoremmille maansiirtoyrittäjille. Päiväkotilaatua!
47 cm hiekkalapio pihan iloisiin leikkitapahtumiin. Valikoimassa sininen ja punainen lapio.
Päiväkotilaatua!
Valitse vaihtoehdoista
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Tämä on sitä itseään, sepelimurskaa. Käytetään jäiselle pihamaalle, liukkaille rappusille ja kukkamaan ja -ruukkujen salaojitukseen. Kotimainen luonnontuote. Säkki n. 20 kg.
Lasinkirkas muovipurkki hillon, marmeladin tai vaikka peston säilöntään. Pienikokoisessa purkissa pakastat myös kesän yrttisadon! Purkin kansi napsahtaa tiukasti paikoilleen, mutta on helppo avata. Sopii myös kaikenlaisten pikkutavaroiden säilytykseen.
Oletko hillosipulin ystävä? Kokeilepa kasvattaa suosikkisäilykkeesi raaka-aine itse!
Hillosipuli on helppohoitoinen, pintamultaan toukokuussa kylvettävä sipuli. Sadon pääset korjaamaan elo-syyskuussa, ja sipulien kuivettua voit säilöä ne.
Hillojen purkittaminen meinaa välillä olla tahmeaa hommaa, mutta nyt voit unohtaa sotkuiset purkin reunat! Hillosuppilolla saat hillot kätevästi ja siististi suoraan lasipurkkiin. Suppilon halkaisija 13 cm. Alaosa 5 cm.
Hitsarinkäsineet naudanhaljasnahkaa, koko 10,5. Työturvallisuutta takaamassa on lisäksi KEVLAR® ompeleet, jotka kestävät kuumuutta. Käyttömukavuutta lisää kokovuori ja luonnollisesti pitkä ranneosuus. Ja voi näillä toki tehdä muitakin vähän rankempia hommia!
Tarvitsetko useita pareja ja eri kokoja? Hitsarinhansikasta on saatavana tilauksesta myös kokoa 12, pyydä tarjous kauppa@kauppahuonekoskela.fi!
Poista karheudet ja kovettumat jaloista hellävaraisesti hohkakivestä tehdyllä jalkaraspilla. Ota jalkaraspi osaksi jalkojenhoitorutiinia yhdessä jalkakylvyn ja jalkavoiteen kanssa. Hohkakivessä hamppunaru, josta sen saa ripustettua seinälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa.
Uchiki Kuri on miellyttävästi makea ja pähkinäinen. Hedelmät kasvavat 1,5-kiloisiksi. Hokkaidokurpitsa on toiselta nimeltään japanilainen talvikurpitsa, eikä se kypsy valmiiksi kasvimaassa; hedelmät poimitaan myöhään, syys-lokakuussa, ja niiden annetaan kypsyä valmiiksi huoneenlämmössä. Se vie kahdesta neljään kuukautta. Tämä hedelmä on tutustumisen arvoinen!
Hokkaidokurpitsa, jossa on makea ja pähkinäinen maku. Sen hedelmät ovat oransseja ja painavat noin 1,5 kiloa. Kermankeltainen hedelmäliha on paksua, pehmeää ja hyvin makeaa. Hoikkaidokurpitsa on toiselta nimeltään japanilainen talvikurpitsa, ja sen hedelmät poimitaankin niin myöhään kuin mahdollista, vasta syys-lokakuussa. Sen jälkeen kurpitsa kypsytetään valmiiksi huoneenlämmössä (n. 2-4 kuukautta). Suositeltu säilytyslämpötila on 8-15 astetta, eli kylmiö tai jääkaappi on sen paras paikka. Hokkaidokurpitsa on parhaimmillaan piirakoissa, muissa leivonnaisissa, kreemeissä ja keitoissa.
Hokkaidokurpitsa kasvaa parhaiten hyvin lannoitetussa ja kuohkeassa mullassa hyvin lannoitetussa ja suojaisessa paikassa. Paras kasvatusalusta on Biolanin kasvusäkki. Kurpitsa tarvitsee runsaasti vettä, joten älä päästä sitä kuivahtamaan.
ESIKASVATUS: maalis-toukokuu. Siirrä taimet ulos tai kasvihuoneeseen, kun lämpötila on vähintään 25 astetta.