Suippokaali Filderkraut

1,20  sis. alv

Pidätkö hapankaalista? Valkokaali Fildekraut on perinteinen saksalainen suippokaali, josta valmistetaan hapankaalia. Se käy toki muuhunkin – höyryttämiseen, paistamiseen, salaattiin jne.  Fildekraut ei kestä varastointia raakana, joten valmiit kaalit kannattaa valmistaa tai säilöä jossain muodossa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1267 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Suippokaali, Brassica öljyt. capitata alba

Perinteinen saksalainen valkokaali, jota käytetään hapankaalin valmistamiseen. Voidaan myös höyryttää, keittää tai käyttää salaateissa. Kaalinkerä kasvaa hitaasti todella suureksi. Ei kestä varastointia raakana. Sato kerätään syys-lokakuussa.

Kylvö: huhti-toukokuussa suoraan kasvupaikalle. Kylvösyvyys 1-1,5 cm. Taimien koulimisen jälkeen taimiväli 60 cm ja riviväli 60 cm. Viihtyy aurinkoisella paikalla ravinne- ja humusrikkaassa maaperässä.

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)