Hyasintit sisäkasvatukseen

5,60  sis. alv 24%

Kasvata sinäkin joulun hyasintit itse!

Hyötöön tarkoitettujen hyasinttien sipulit istutetaan multaan tai veteen syyskuusa, kylmäkasvatetaan – ja jouluna ne ovat sopivasti kukassa. Värivaihtoehtoina lila ja pinkki. 3 sipulia/pss.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Hyötöön kasvatetut hyasintit on tarkoitettu sisällä kasvatettaviksi. 3 sipulia/pss.

Hyötö-hyasintit voi istuttaa joko multaan tai veteen.

Jos käytät multaa, valitse hyvin läpäisevä multa, esim kaktusmulta. Voit myös itse keventää multaa lisäämällä sinne joko kuivattua turvetta tai hienoa hiekkaa. Älä hautaa sipulia kokonaan multaan, vaan jätä n. 1/4 sipulista näkyviin. Kastele multa ja vie ruukku viileään ja pimeään, n. +10 asteen lämpötilaan. Säilytä hyasintit noissa olosuhteissa 8-10 viikkoa. Käy välillä katsomassa, kaipaako multa vettä, mutta muista, ettei hyasintin sipuli saa olla liian kosteassa. Kastele siis tarvittaessa niukasti. Kun sipulista on kasvanut noin kolmesenttinen vihreä alku, tuo se takaisin valoon ja huoneenlämpöön. Kukka kukkii tästä vajaan kuukauden kuluttua.

Hyasintista saat näyttävän sisustuselementin siirtämällä sen läpinäkyvään hydropottiin vesiviljelyyn kylmäjakson jälkeen. Kokeile myös hydrokasvatusta alusta alkaen!

 

Lisätiedot

Väri

Delft Blue, Pink Pearl