Näytetään tulokset 1–12 / 13

 • Bambu-froteesukat GreenGo

  6,30  sis. alv 24%

  Ehkä paras sukka, mitä on tehty!

  Erittäin pehmeät ja lämpimät bambu-sukat froteepohjalla. Sukan rakenteen ansiosta sukka istuu jalkaan napakasti eikä se luista jalasta saapaskäytössäkään.Sukissa on myös varpaita painamaton saumaton kärki.

  Bambuviskoosi on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten se pitää hajut loitolla. Sukat tuntuvat kuivilta, sillä bambuviskoosi imee ja haihduttaa pois kosteuden.

 • Coolmax-sukka GreenGo

  5,40  sis. alv 24%

  Suomessa Coolmax-materiaalista valmistettu sukka.  Nilkkapituus, väri musta. Coolmax® on Advansan erikoispolyesteri eli tekokuitu. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta. Tämä ominaisuus perustuu kuidun nelikanavaiseen rakenteeseen, jonka vuoksi kuidun pinta-ala on 20% suurempi kuin normaalin polyesterin. Materiaali 35% Coolmax, 35% polypropeeni, 25% polyamidi, 5% elastaani. Valmistaja Jar-X, Orivesi.

 • Hopeasukka, GreenGo

  8,70  sis. alv 24%

  Hopeasukka on huipputuote herkkäjalkaiselle, sillä se on antibakteerinen, hajuton ja kiristämätön. Hopeasukkien päämateriaali on merinovilla, joka siirtää nihkeyden ja kosteuden nopeasti pois iholta. Merinovilla sopii erityisen hyvin ulkoiluun ympäri vuoden. Vaikka sukka on merinovillasta, se on miellyttävän ohut ja mahtuu hyvin kävelykenkäänkin.

  Nämäkin sukat ovat suomalainen huipputuote, sillä ne valmistetaan Suomessa, Orivedellä.

   

   

 • Kiristämätön bambusukka GreenGo

  5,20  sis. alv 24%

  Laadukkaat kiristämättömät bambusukat ovat luonnostaan antibakteeriset, ja pitävät jalat kuivina, raikkaina ja hajuttomana.

  Bambusukka on kuin tavallinen hyvin istuva sukka, mutta paljon mukavamman tuntuinen. Pehmeytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti herkille ja kuiville jaloille. Saumaton kärki ei paina varpaita ja joustavuus lisää käyttömukavuutta.

  GreenGon bambusukkien neulos on tehty niin tiiviiksi, että ne tuntuvat jalassa mukavalta ja pehmeältä.

  Myös GreenGon bambusukat valmistetaan Suomessa, Pirkanmaalla, Orivedellä.

 • Merileväsukka

  7,30  sis. alv 24%

  Merileväsukat ovat kuivien jalkojen pelastus! Merilevän ja sinkin yhteisvaikutus auttaa ihoa toipumaan rasituksesta, ja hoitaa sitä hellästi. Koska sukissa on kiristämätön varsi, ne sopivat myös heille, joiden jalat turpoavat. Käyttömukavuuden viimeistelee varpaita painamaton, saumaton kärki. Suomalaista huipputyötä!

   

   

 • Merinovillasukka froteepohjalla GreenGo

  7,30  sis. alv 24%

  Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla, mutta joka säällä sen kosteudensiirtokyky on erinomainen, jolloin nihkeä tuntu iholta poistuu tehokkaasti. Jos haluat tehostaa kuivuuden tunnetta jalassasi, pue ihoa vasten täyssynteettinen, ohut urheilusukka (Coolmax) ja sen päälle merinovillaa.

 • Ohut merinovillasukka GeenGo

  5,60  sis. alv 24%

  Suomessa valmistetut ohuet merinovillasukat. Ohut sukka sopii käytettäväksi vaikkapa kävelykenkien kanssa. Koostumuksensa ansiosta sukka on kosteudensiirto- ja lämmöntasaus-ominaisuuksiltaan erinomainen esim. seisoma- ja istumatyötä tekeville.

  Villalle ominaisen nyppyyntymisen vähentämiseksi pese nämä sukat 30 asteessa aina nurin päin.

 • Pellavasukat, GreenGo

  4,80  sis. alv 24%

  Taas reikä kantapäässä?

  Pellavan yksi hyvistä ominaisuuksista on lujuus ja kulutuksen kesto. Siksi siitä valmistetut sukat kestävät pitoa ja pesua uudestaan ja uudestaan.  Pellavalla on toki muitakin hienoja piirteitä: se on luonnostaan antiseptinen, sitoo ja luovuttaa kosteutta hyvin ja allergisoi kaikista luonnonkuiduista vähiten.  Koostumuksensa ansiosta nämä sukat pitävät jalat kuivina ja ovat luonnostaan likaa hylkivät. Kuten muutkin GreenGo-sukat, nämäkin ovat kärjestä saumattomat.

  MATERIAALI: 60% puuvilla, 20% pellava, 15% polyamidi, 5% elastaani

 • Pitkät merinovillasukat GreenGo

  11,20  sis. alv 24%

  Näissä sukissa ei ainakaan varsi lopu kesken! Huippulämpöisten merinovillasukkien alaosa on vahvaa merinovillaneulosta ja varsi taas erittäin joustavaa, ohuempaa neulosta. Erinomaiset saapassukiksi tai vaikka vilujalkaisen unisukiksi!

 • Puuvillasukat 3/4-pituus, GreenGo

  4,90  sis. alv 24%

  Näissä ohuissa puuvillasukissa on joustava ¾ varsi. Leveä resori varren yläosassa parantaa sekä sukan istuvuutta että käyttömukavuutta.

  Koostumuksensa ansiosta nämä sukat kestävät myös kovempaakin käyttöä. Saumaton kärki lisää käyttömukavuutta.

 • Superpaksut merinovillasukat

  9,90  sis. alv 24%

  Paksut kokofroteiset (terryneulos) merinovillasukat ovat superlämpöiset ja toimivat myös äärimmäisissä olosuhteissa.

  Merinovillasukkia valitaessa kannattaa kiinnittää huomiota sukan koostumukseen: mitä korkeampi merinovillan määrä sitä lämpöisempi lopputulos. Täysin froteisena neulottu sukka on koostumuksensa ansiosta yksi mallistomme lämpimin sukka. Neulos takaa sukalle erinomaisen ja napakan istuvuuden missä tahansa jalkineessa. Hengittävä ja kuivana pysyvä materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Pehmeä varpaita painamaton saumaton kärki takaa käyttömukavuuden tiukemmassakin jalkineessa. Tätä sukkaa suosittelemme esimerkiksi pilkille, risusavottaan, metsästykseen ja vaellukseen. Toimii erinomaisesti myös vaikkapa monoissa ja vilukissan jaloissa myös ihan kotisukkana.

  MATERIAALI

  80% merinovillaa (mulesing-vapaa), 15% polyamidia 5% elastaania

   

 • Tekninen sukka, GreenGo

  5,70  sis. alv 24%

  GreenGon tekninen sukka on ulkoilijan unelma. Tämä sukka ei petä, olitpa sitten suksilla tai savotassa, lenkillä tai lumileikeissä. Pehmeä froteepohja, jonka neulos ulottuu korkealle, tekee sukasta lämpimän. Nilkan ja jalkaholvin joustinneulokset tekevät sukasta erittäin istuvan kovassakin liikunnassa.