Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Lasten harava

  8,60  sis. alv 24%

  Oikean kokoisilla välineillä puutarhatyöt ovat mukavia! Lasten harava on minipainos siitä aikuisille tutusta metalliharavasta.  Haravassa on metallinen haraosa ja puuvarsi. Haravan korkeus 82,5 cm.

   

 • Lasten kastelukannu

  3,90  sis. alv 24%

  Raikkaan vihreä muovinen kastelukannu lapsien käyttöön. Pienen koon vuoksi helppo kuljettaa mukana. Erinomainen myös hiekkalaatikkoleikkeihin!

   

 • Lasten puutarhahansikkaat

  2,70  sis. alv 24%

  Iloisen värisillä puutarhahansikkailla lasten on mukava osallistua istutushommiin. Ja mikäänhän ei sano, että näitä saa käyttää vain ulkona – myös mullanvaihdot ja taimien koulimiset sisällä ovat näillä hanskoilla siistiä hommia. Hansikkaissa on pitävät pvc-näppylät, ja niiden materiaali on puuvillasekoitetta.

  Neljä väriä: pinkki, sininen, oranssi ja vihreä.

 • Lasten puutarhavälinesetti

  7,90  sis. alv 24%

  Jokaisen pikkupuutarhurin “pakko saada” -tuote!  Kolmen puutarhavälineen setti (hara, lapio ja kauha) neljässä iloisessa värissä; valittavanasi on oranssi, pinkki, sininen tai vihreä setti. Välineiden työosa on terästä, ja varsi FSC-sertifioitua poppelia.

 • Lasten työrukkaset

  4,90  sis. alv 24%

  Nämä rukkaset kädessä juniorikin osallistuu puutalkoisiin, haravointiin ja lapsahommiin. Yksi koko. Sopii n 4-7-vuotiaalle, käden koosta riippuen.